Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Exotika - zimní dovolená a Silvestr

Běhá vám v současném počasí mráz po zádech? Máte chuť zalézt někam do tepla ke krbu a počkat na jaro? Nebo chcete jen zažít netradičního Silvestra daleko od starostí všedních dnů, v některé z exotických destinací Karibiku, Asie nebo Indického oceánu? Díky zájezdům německých cestovních kanceláří máte dnes celý svět doslova na dosah rukou.

Každý jistě ví, že termíny kolem Vánoc a Nového roku patří v turistické sezóně mezi nejžádanější a s objednáním zájezdu proto není radno příliš otálet. Ideální doba pro rezervaci silvestrovské dovolené končí nejpozději s létem, a jak se blíží advent, ceny zájezdů neustále stoupají nebo už bývá vše vyprodáno.

Nemusíte si však zoufat. Cestovní kanceláře si tuto situaci dobře uvědomují a připravují různé lákavé akční nabídky a last minute zájezdy do exotických destinací celého světa. Jak by se vám líbilo oslavit Nový rok na pláži v tropickém ráji Dominikánské republiky, na Jamajce, na Seychelách, Maledivách, na Bali, v Thajsku, nebo kdekoliv jinde si jen budete přát?

Karibik

Karibik se nachází v nejjižnější části Severní Ameriky a zahrnuje ostrovy v Karibském moři (Antily), Bahamy a pobřeží Střední a Jižní Ameriky omývané Karibským mořem. Mezi nejznámější a turisticky nejvíce atraktivní patří Kuba, Jamajka, Dominikánská republika, Trinidad a Tobago a mnoho dalších.

V Karibiku na váš čeká příjemné podnebí s průměrnými 25-27 °C po celý rok, nádherné písčité pláže a bujná tropická vegetace. Domorodí obyvatelé jsou příjemní a místní strava je tvořena zajímavou směsicí velkého počtu přírodních i kulturních vlivů. V Karibiku se protínají africké, britské, španělské, francouzské a holandské vlivy a vytvářejí unikátní mix, kterému vévodí různé méně obvyklé plody moře, ryby, neznámé druhy zeleniny a koření a v neposlední řadě i mnoho různých značek rumů a pálenek.

Indický oceán

Jedná se o třetí největší oceán na Zemi. Rozkládá se mezi východním pobřežím Afriky, jižní částí Asie, západní Austrálií a Antarktidou. Protože leží z větší části v tropickém podnebném pásu, je Indický oceán zároveň nejteplejším oceánem na světě. Mezi jeho nejvýznamnější turistické destinace řadíme Madagaskar, Mauricius, Maledivy, Srí Lanku, Seychely a část Indonésie.

Oblast Indického oceánu v sobě spojuje řadu kulturních a geografických oblastí a nelze ji proto charakterizovat snadno a jednou větou. Najdete zde nádherné písčité pláže, divoké vulkanické ostrůvky, neuvěřitelně bohatou pevninskou i vodní faunu (delfíny, velryby, mořské želvy, …) a příjemnou kulturu spojující v sobě arabské i asijské vlivy.

Jihovýchodní Asie

Region jihovýchodní Asie zahrnuje země ležící východně od Indie a jižně od Číny. Řadíme sem kupříkladu Thajsko, Kambodžu, Vietnam, Malajsii, Indonésii, Filipíny, Singapur a Hongkong. Leží v tropickém a subtropickém podnebí a kulturně v sobě spojuje vlivy svých hlavních mocných sousedů - Indie a Číny.

Celá oblast je neuvěřitelně kulturně i přírodně bohatá, spojuje v sobě ale i regiony s velmi odlišnými životními úrovněmi. Zatímco státy jako Singapur či Hongkong patří k nejbohatším na světě, na Filipínách bohužel stále najdete mnoho obyvatel žijících pod hranicí chudoby. Místní kuchyně je úžasná. Najdete zde mnoho pokrmů inspirovaných čínskou (různé nudle z typické pánve wok) a indickou kuchyní (všemožné kari pokrmy).

Okružní plavby lodí

Stále větší počet českých turistů v posledních letech vyráží na okružní plavby lodí po všech oceánech světa. Cestují v plavidlech, která se kvalitou poskytovaných služeb i mírou luxusu vyrovnají nejlepším světovým hotelům s pěti hvězdičkami. Dovolená strávená na palubě luxusní lodi je zároveň příjemně odpočinková i cestovatelsky objevná a poznávací. Stačí si jen vybrat loď, trasu a cenu.

Český specialista na zprostředkovávání zájezdů německých cestovek - Rudolf Reisen - vám přináší bezkonkurenční nabídky okružních plaveb a exotických first i last minute zájezdů do celého světa. Německé CK poskytují oproti tuzemským vyšší kvalitu za nižší ceny. Jak je to možné? Německý trh s cestovním ruchem má nesrovnatelně větší objem i tradici než ten náš. Obrovská konkurence proto tlačí kvalitu služeb nahoru a ceny naopak dolu. Jedinou nevýhodou je nutnost přepravy do místa odletu v některém z velkých německých měst. Nejčastěji jde o letiště v Berlíně, Mnichově nebo ve Frankfurtu, které se od vašeho bydliště nacházejí pouhých pár hodin cesty osobním automobilem. Vybírat můžete z nabídky více než 1 000 000 zájezdů a pokud byste si snad přeci jen nevybrali, můžete si nechat sestavit vlastní, unikátní nabídku zájezdu šitého na míru vašim přáním a představám.

- PR článek -

CK RUDOLF REISEN
Komenského 15
466 01  Jablonec nad Nisou
Zelená linka: 800 100 567
Tel.: 483 707 157
info@rudolfreisen.cz

Rybná 14 (pasáž Burzovního paláce)
110 00  Praha 1-Staré Město
Zelená linka: 800 880 820
Tel.: 221 844 321, 221 844 303
praha@rudolfreisen.cz

www.rudolfreisen.cz

Článek byl zobrazen 9 840 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Maledivy dovolená

Dovolená MaledivyDovolená na exotických ostrovech Maledivy je naší specializací. Garantujeme nejlepší ceny ubytování. Relaxujte na bělostných plážích Malediv.

Last minute zájezdy na Maledivy

Dovolená na exotických ostrovech Maledivy je naší specializací. Garantujeme nejlepší ceny ubytování. Relaxujte na bělostných plážích Malediv.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko